Miten AURINKOPANEELIJÄRJESTELMÄN asennus käytännössä tapahtuu?

Aurinkopaneelijärjestelmän asennus hoituu meiltä ammattilaisilta nopeasti ja vaivattomasti. Kaikki hoidetaan asiakkaan puolesta. On tärkeää huomata, että aurinkopaneelien asennus on ammattilaisten työtä, ja se vaatii erityistä osaamista sähkö- ja rakennusalalta. Lisäksi asennusmenetelmät ja vaatimukset voivat vaihdella alueittain, joten on tärkeää noudattaa paikallisia määräyksiä ja säännöksiä aurinkopaneelijärjestelmän asennuksen yhteydessä. Tässä tiivistetysti aurinkopaneelien asennus vaihe vaiheelta:

 • Alustava suunnittelu
 • Tarvittaessa rakennuslupien hankinta
 • Yhteydenpito sähkönsiirtoyhtiön kanssa (kytkentälupa)
 • Aurinkopaneelien ja tarvikkeiden hankinta sekä toimitus kohteeseen
 • Asennuspaikan valmistelu
 • Aurinkopaneelien kiinnitys
 • Sähköliitäntä
 • Kaapelointi ja sähkötyöt
 • Järjestelmän käynnistys ja testaus
 • Huolto ja seuranta

Miksi aurinkopaneelien asennus kannattaa jättää ammattilaisille?

Aurinkopaneelien asentaminen voi vaikuttaa houkuttelevalta tee se itse -projektilta, mutta usein on järkevää jättää se ammattilaisten tehtäväksi monista syistä:

 1. Turvallisuus: Aurinkopaneelit asennetaan usein korkealle katoille tai muille vaarallisille paikoille. Meillä ammattilaisilla on oikea koulutus ja varusteet työskentelyyn korkeissa paikoissa, milloin työ voidaan suorittaa turvallisesti
 2. Oikeat sijoituspaikat: Me ammattilaiset osaamme valita parhaat sijoituspaikat aurinkopaneeleille, jotta ne saavat optimaalisen auringonvalon ja tuottavat eniten sähköä.
 3. Sähköalan tietotaito: Aurinkopaneelien asentaminen vaatii sähköalan tietotaitoa, erityisesti sähköjärjestelmän kytkemisen ja sähköliitännät. Me tiedämme, miten tehdä tämä turvallisesti ja tehokkaasti.
 4. Rakenteelliset vaatimukset: Aurinkopaneelien paino ja asennus voivat vaikuttaa katon rakenteisiin. On tiedettävä, miten vahvistaa kattoa tarvittaessa ja varmistaa sen kestävyyden.
 5. Takuut ja vakuutukset: Me voimme varmistaa, että aurinkopaneelijärjestelmäsi täyttää valmistajan takuuehdot. Lisäksi, jos jokin menee vikaan niin meillä on vastuuvakuutus, joka suojaa sinua.
 6. Paras suorituskyky: Me ammattilaiset varmistamme, että aurinkopaneelijärjestelmäsi toimii optimaalisesti ja tuottaa mahdollisimman paljon sähköä.
 7. Aikaa ja vaivaa säästävä: Aurinkopaneelien asentaminen voi olla monimutkainen projekti, ja me hoidamme sen nopeammin ja vaivattomammin kuin aloittelija.
 8. Laadukkaat materiaalit ja työ: Meillä on pääsy laadukkaisiin aurinkopaneeleihin ja tarvikkeisiin. Varmistamme, että käytetyt materiaalit ja komponentit ovat korkealaatuisia ja kestäviä.
 9. Tulevaisuuden huolto: Voit kääntyä meidän puoleemme myös huollossa varmistaaksemme sen pitkäaikaisen suorituskyvyn.

Kaiken kaikkiaan, vaikka aurinkopaneelien asentaminen itse voi näyttää houkuttelevalta säästöjen vuoksi, se voi olla monimutkainen ja riskialtis projekti. Ammattilaisten käyttäminen varmistaa turvallisuuden, laadun ja optimaalisen suorituskyvyn aurinkopaneelijärjestelmällesi.


Pyydä tarjous aurinkopaneeleista

Tarjouslomake aurinkoenergiajärjestelmästä